7 trendova za 2017. godinu!

Sa početkom godine uvek radoznalo istražujemo temu trendova i postavljamo jedno te isto pitanje, šta će se ove godine nositi, a šta možemo spakovati, da sačeka neka bolja vremena.
Odgovor na ovo pitanje smo saznali istražujući mišljenja modnih stručnjaka.
Iako smo stava da treba nositi uvek odevne komade u kojima se dobro osećate, saglasićete se da je korisno osvrnuti se oko sebe.
Pa hajde da saznamo šta će se to ove godine nositi.
1. Pruge
Pruge su u 2017. godini jednake onome što je nekada bila bela majica. Ovaj dizajn iznova i iznova oživljava u vidu debelih, tankih, jednobojnih, raznobojnih, na suknjama,majicama, pantalonama. I tako će se nastaviti i ove godine. Zaboravite na stari umereni mornarski print jer ćemo ove godine svi nositi hrabre, razigrane i moćne pruge u svim bojama.
2. Umetnički printovi i cvetni dezen
Šare na odevnim komadima i retro varijante cvetnog dezena koje podsećaju na dekor enterijera iz 70-ih, biće must have ove sezone. Zaboravite na crnu i monohromatske kombinacije i uživate u bojama.
3. Ružičaste haljine
Modni stručnjaci preporučaju pažljivo doziranje ružičaste boje u odevnim kombinacijama, ali izgleda da to pravilo neće važiti ove godine. Ako je suditi prema modelima iz najnovijih kolekcija velikih kreatorskih imena, maksi haljine A kroja će biti glavni trend.
4. Bela boja
Potpuno neočekivano, živopisnim i šarenim trendovima suprotstaviće se bela boja koja će uneti balans boja u naše ormare.
5. Trenerka
Ne, ne mislimo na sportske trenerke! Isprobajte one koje su krojene u vidu popularnih sportskih pantalona i nose se uz visoke potpetice i elegantne komade. Ovaj spoj različitih stajlinga biće vodeći trend u 2017. Budite odvažne!
6. Prozirni odevni komadi
Trend prozirne odeće tek se stišao, ali dizajneri ga ponovo vraćaju u modu pa ćemo neke od prozirnih haljina sigurno videti na Jennifer Lopez i Beyonce, najvećim ljubiteljkama ovog trenda. Birajte prozirne rolke i dugačke, lepršave haljine, prepune karnera koje ćete kombinovati sa martinkama i šljokicama.

7. Mules sandale i efektne patike
A od obuće, opredelite se za mules sandale ili patike sa interesantnim printovima. Mules sandale su se pojavile prošle godine, ali ove definitivno dominiraju u svetu obuće kada su u pitanju prolećna i letnja sezona. I to u svim formama, oblicima i od sviih materijala. Sa mini petom, kožne, satenske, plišane, sportske, elegantne. Ovo je jedan od glavnih trendova. Ukoliko se odlučite za casual varijantu, birajte patike sa šljokičavim detaljima ili jednostavno one nešto drugačijeg oblika. Već nekoliko sezona nose se u uz različite stajlinge i kao neizbežan aksesoar. Ove godine trend se nastavlja i postaje još dominantniji.