SAJAM – 1. SPRING WOMEN’ S FEST

SAJAM – 1. SPRING WOMEN’ S FESTpratite nas na instagramu instagrampratite nas na fejsbuku

Prvog prolećnog vikenda, 18. i 19. marta , od 10 – 22h u luksuznom ambijentu TC STADION održaće se sajamska manifestacija – PRVI SPRING WOMEN’S FEST.
SPRING WOMEN’ S FEST je koncipiran da pruži odgovor na ženske nedoumice u vezi sa pitanjem: KAKO SPREMNE DOČEKATI PROLEĆE?
U tom cilju predstavićemo renomirane brendove, koji će damama prezentovati najnovije proleće proizvode i usluge na jednom mestu, koji doprinose kvalitetnijem načinu života jedne žene.
Na prolećnom festu, pripadnice lepšeg pola će imati priliku da dobiju korisne savete stručnjaka i profesionalaca iz oblasti dermatologije, kozmetologije, farmacije, fitnesa i nutricionizma. Mogućnost da degustiraju proizvode i upoznaju se sa uslugama reprezentativnih kompanija, ostvare atraktivne popuste i poklone naših klijenata.
Pored estetike, zdravlja i nege, na SPRING WOMEN’S FESTU dame će imati priliku i da udovolje svojim unutrašnjim čulima, upoznaju se sa najčitanjim štivima naših poznatih književnica, novinarki i psihologa. Osvoje uzbudljiva putovanja i uživaju u zabavnom i edukativnom programu.