3.VIKEND BEBA, DECE I TRUDNICA

3 vikend beba dece i trudnica

3.VIKEND BEBA, DECE I TRUDNICApratite nas na instagramu instagrampratite nas na fejsu održaće se  16. i 17. septembra (dani vikenda) u centralnom atrijumu Shopping mol-a Delta City, od 10-22h.

Manifestacija VIKEND BEBA,  DECE  I  TRUDNICA  se tradicionalno održava dva puta godišnje i predstavlja idealnu priliku za upoznavanje trudnica, roditelja i mališana sa proizvodima i uslugama koji su dostupni na našem tržištu.

Prve  dve  manifestacije  su  organizovane  u  Novom  Sadu ( BIG Shopping Centru), dok treću po  redu,  na  predlog mnogih  izlagača i  zainteresovanih,  organizujemo  u  Beogradu.

VIKEND  BEBA,  DECE  I  TRUDNICA  je namenjen svim roditeljima koji žele da se upoznaju sa vrhunskim BRENDOVIMA,  koji svojim proizvodima i uslugama pomažu i olakšavaju podizanje dece. Na Vikendu beba, dece i trudnica, očekuju ih fantastični popusti, promocije, degustacija proizvoda i pokloni.

  1. VIKEND BEBA, DECE I TRUDNICA podržaće YUMAMA,  u vidu medijskog pokroviteljstva i promocije događaja, organizovanjem kreativnih radionica  i predavača  koji će biti na raspolaganju trudnicama za sve stručne savete.

Edukativni program na 3. Vikendu beba, dece i trudnica podržaće i Škola roditeljstva Nada Lazić, Škola za trudnice Mamin san, Fit i zdrava mama.

Predavanja će obuhvatati segment pedijatrije, ginekologije, nutricionizma, stomatologije, psihofizičke pripreme trudnica, obuku o nezi novorođenčeta, logopediju, matične ćelije, pravno savetovalište za trudnice i mame, korektivnu ginastiku.

Manifestacija će pored edukativnog dela, sadržati i  bogat zabavni program za bebe i mališane.  Nagradne igre i pokloni za bebe, zabava sa animatorima i klovnovima, baletske i plesne škole, pozorišta za decu i sportske aktivnosti.

Sve ovo, i još mnogo toga očekuje vas na 3. VIKENDU BEBA, DECE I TRUDNICA, a u cilju promocije zdravog, srećnog i sigurnog odrastanja i uspešnog roditeljstva.