Dani zdravlja, Stadion Shopping Centar

Dani zdravlja

Manifestacija “DANI ZDRAVLJA”, održaće se 31. marta  i 1. aprila ( subota i nedelja) u STADION Shopping Centru od 10h – 22h.

Cilj manifestacije je da posetiocima omogućimo da u prijatnom ambijentu i u komunikaciji sa stručnjacima dobiju korisne savete o tome kako da unaprede i poboljšaju svoje zdravstveno stanje i zdravlje svoje porodice.

U ugodnom ambijentu Stadion Shopping Centra predstaviće se najkvalitetniji proizvodi i usluge koji su dostupni na našem tržištu, i koji zdravlje stavljaju na prvo mesto.

Manifestacija DANI ZDRAVLJA, kreirana je sa ciljem da pruži odgovore na sva pitanja u vezi sa prevencijom, konzumiranjem zdravih proizvoda i motivisanjem posetioca da samo primenom zdrave ishrane, proverenih i zdravih proizvoda i preparata možemo uticati na poboljšanje svog zdravstvenog stanja i izgleda. 

Manifestaciju DANI ZDRAVLJA, podržaće:

Dom zdravlja Voždovac, subota, 31. 3 i 1. 4 ( subota i nedelja) od 10h-14h

         Saveti vezani za unapređenje zdravlja i prevenciju bolesti sa akcentom na faktore rizika za oboljevanje od kancera – mesec mart se već tradicionalno u našoj zemlji obeležava kao Nacionalni mesec borbe protiv raka, a imajući u vidu da se oko dve trećine nastalih maligniteta vezuje za faktore rizika koji se odnose na način života (pušenje, nepravilna ishrana, fizička neaktivnost, konzumiranje alkohola), što ih čini preventabilnim;

         Kontrola krvnog pritiska;

         Kontrola nivoa šećera u krvi;

Stadion klinika, 31. 3 i 1. 4 ( subota i nedelja) od 15h-17h; Psihološko savetovalište za mlade

Centar dr Gifing, 31. 3 ( subota) od 14h- 15h konsultacije sa nutricionistom Marijom Stajić

Posetioce očekuju korisni saveti stručnjaka, atraktivni popusti i pokloni i bogat edukativni program naših gostiju.

Zdravlje je osnova svega, čuvajte zdravlje!