6. Women’s Fest

Sa velikim zadovoljstvom vas obaveštavamo da će se šesti po redu Women’s Fest, održati 23. i 24. marta (subota i nedelja) u centralnom atrijumu šoping mol-a Delta City od 10 -22h.

6. Women’s Fest pod sloganom My Choice….se organizuje u luksuznom ambijentu šoping mola Delta City i ovog puta predstaviće najkvalitetnije brendove koji su prisutni na našem tržištu.

My Choice je posvećen je modernoj, poslovnoj i uspešnoj ženi, koja može i hoće da bira!

Ova  manifestacija je odgovor na sva ženska pitanja u vezi sa negom, lepotom, zdravljem, make up trendovima, modom, ishranom, fitness-om, estetskom medicinom i ostalim oblastima koja su predmet ženskog interesovanja za predstojeću sezonu proleće / leto.

Pored velikog broja stručnih lica iz različitih oblasti, sa  kojima se dame mogu posavetovati i dobiti odgovore na brojna pitanja, biće u prilici i da se konsultuju sa astrologom, numerologom, dobiju besplatnu šminku i  frizuru, učestvuju u nagradnoj igri i još mnogo toga.

Nove i najpopularnije brendove na našem tržištu predstaviće 30-ak izlagača i svaka dama će za dva dana manifestacije dobiti najbolje preporuke iz prve ruke, semplinge, popuste, promocije i degustacije. Takođe, pozivamo i jače polovine da nam pridruže jer će imati priliku da po promotivnim cenama obezbede poklone svojim damama.

Organizatori ovog događaja  su marketinška agencija EVENT 1TO1 i Delta City šoping mol.

Neka 6.Women’s Fest  My Choice bude i Vaš izbor!