6.VIKEND BEBA, DECE I TRUDNICA

Manifestacija VIKEND BEBA,  DECE  I  TRUDNICA  se tradicionalno održava dva puta godišnje i predstavlja idealnu priliku za upoznavanje trudnica, roditelja i mališana sa proizvodima i uslugama koji su dostupni na našem tržištu.

VIKEND  BEBA,  DECE  I  TRUDNICA  je namenjen svim roditeljima koji žele da se upoznaju sa vrhunskim BRENDOVIMA,  koji svojim proizvodima i uslugama pomažu i olakšavaju podizanje dece. Na Vikendu beba, dece i trudnica, očekuju ih fantastični popusti, promocije, degustacija proizvoda i pokloni.

Edukativni program na 6. Vikendu beba, dece i trudnica podržaće Udruženja patronažnih sestara i babica Srbije, demonstacijom prve nege novorođenčeta i škole za trudnice i roditelje.

Svaka trudnica dobiće spisak potrebnih stvari za porodilište, spisak prve kupovine i poklone.

Trudniće i roditelji će imati mogućnost da prisustvuju brojnim edukativnim i kreativnim radionicama: Kurs prve nege novorođenčeta, Dobrodošli u porodilište, Tajne bebe,  Važnost, dodira i pokreta za bebe i decu, Progovaranje, Pravne dileme trudnica i mama.

Takođe, svi zainteresovani će imati priliku i mogućnost da se posavetuju sa stručnjacima i dobiju korisne informacije iz oblasti pedijatrije, ginekologije, nutricionizma, stomatologije, psihofizičke pripreme trudnica, logopedije, matičnih ćelija, dermatologije i korektivne gimnastike. Sve zainteresovane trudnice i porodilje.

Manifestacija će pored edukativnog dela, sadržati i  bogat zabavni program za bebe i mališane. Nagradne igre i pokloni za bebe, zabava sa animatorima i klovnovima, baletske i plesne škole, pozorišta za decu i sportske aktivnosti.

Sve ovo, i još mnogo toga očekuje vas na 6. VIKENDU BEBA, DECE I TRUDNICA, a u cilju promocije zdravog, srećnog i sigurnog odrastanja i uspešnog roditeljstva.

Organizatori događaja su  EVENT 1TO1 i šopimg mol DELTA CITY.