8. Women’s Fest

Sa velikim zadovoljstvom vas obaveštavamo da će se osmi po redu Women’s Fest, održati 29. februara i 1. marta (subota i nedelja) u centralnom atrijumu šoping mol-a Delta City od 10 – 22h.

8. Women’s Fest pod sloganom My Choice … organizujemo u susret 8. martu za sve dame koje žele i hoće da biraju samo najbolje za sebe! Osmi put po redu, na jednom mestu, u luksuznom i prijatnom ambijentu šoping mola Delta City predstaviće se, kao i svaki put do sada najkvalitetniji brendovi sa svojim proizvodima i uslugama koji su dostupni na našem tržištu. Damama koje budu posetile ovu manifestaciju pružićemo odgovore na sva ženska pitanja u vezi sa negom, lepotom, zdravljem, make up trendovima, ishranom, estetikom i ostalim oblastima koja su predmet ženskog interesovanja za predstojeće proleće.

Sve zainteresovane dame će biti u mogućnosti da posete kutak za ulepšavanje (besplatni make up, frizure, tretmani lica, konsultacije sa astrologom i numerologom, druženje sa omiljenim piscima i još mnogo zanimljivih sadržaja). Nove i najpopularnije brendove na našem tržištu predstaviće izlagači i svaka dama će za dva dana manifestacije dobiti najbolje preporuke iz prve ruke, semplinge, popuste, promocije i degustacije. Sve dame koje posete manifestaciju će dobiti najbolje preporuke svega što im je potrebno za predstojeće proleće.

Neka 8. Women’s Fest, My Choice bude i Vaš izbor za predstojeći ženski praznik!