,

Kupaći kostimi za 2020. godinu

Ovo leto nam za sada neobećava uživanje na moru, koje svi željno isčekujemo. Ipak, moramo biti pripremljene i ukoliko nam uslovi dozvole, sa već spremnim, dobrim odabranim kupaćim kostimom, možemo na put. Mi smo optimisti, i ukoliko ne bude mora, dobar kupaći kostim će nam trebati za užitak na nekom jezeru, na reci, u bazenu.

Ispratili smo modne trendove i ovog puta! Ovo su kupaći kostimi koji će se nositi ove godine.

Minimalizam u dizajnu – jednobojni kupaći kostimi klasičnih krojeva

Manje je više, danas se ovom rečenicom, koja je postala izreka, vodi sve više dizajnera.

Minimalizam je još pre nekoliko godina, na velika vrata, ušao u svet modne industrije, a predviđa se da će leta 2020. godine, i jednobojni kupaći kostimi, klasičnog i sofisticiranog kroja, doživeti svoj modni uspon.

Zato je jedina stvar koja vam je potrebna u letu pred nama – klasični jednobojni kupaći kostim. Obožavatelji i obožavateljke minimalizma u modi, ali takvom i stilu života – sigurno se raduju ovoj činjenici! Oni divno ističu ten i lepotu, a ne kradu svu pažnju za sebe, kao što je slučaj sa šarenim kupaćim kostimima.

Kada su u pitanju boje, aktuelne će biti različite nijanse narandžaste. Od nežnih tonova u boji kajsije, preko jarkih citrusnih nijansi, pa do trendi neon narandžaste, ova boja dominiraće peščanim plažama širom sveta.

Beli kupaći kostimi nikada ne izlaze iz mode. Oni ističu preplanulost kože i vizuelno sužavaju siluetu, tako da su uvek traženi. Čiste, minimalističke linije i jednobojni, beli kostimi, uvek su dobitna kombinacija.

Duboki, visoko krojeni donji delovi bili su traženi u nekoliko proteklih sezona, a tako će biti i ovog leta. Oni naglasak stavljaju za bokove, a čitava figura postaje izdužena.

Jedna od novina predstojeće sezone svakako su topići sa dugim rukavima, a umesto klasičnih donjih delova, popularni će biti šortsevi. Ove smele i neuobičajene kombinacije učiniće vas upečatljivim gde god da se pojavite.

Nekada rezervisani za žene u zrelim godinama, danas jednodelni kupaći savršeno pristaju i tinejdžerkama i mladim devojkama. Modernije su varijante sa jednom bretelom, a zanimljivi su i kupaći bez bretela koji su praktični jer ne ostavljaju bele tragove neosunčane kože.

Za one smelije, sa besprekornom figurom, u ponudi su i modeli sa providnim silikonskim trakama koji celokupnom izgledu daju notu seksepila.

Ženstvenost se efektno može istaći uz karneriće. Ovaj detalj učiniće da klasični modeli izgledaju atraktivno i osvežavajuće. Karneri su posebno prikladni uz jednobojne, minimalističke modele, dok ih treba izbegavati u kombinaciji sa upadljivim printovima.

Modni trend koji će uvek prevazilazi svaki drugi glasi: Biraj odevne komade u kojima se osećaš prijatno i koji su skladni tvom ličnom stilu! 

Vaš komfor je imperativ, a osim što pratimo modu, ona uvek prati nas!